Een van de betere restaurants in Lazise.
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 16-01-2008 18:03
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 16-01-2008 18:03
adres kambusa
via Calle I, 20 - Lazise (VR)
Tel: 045.7580158 Fax: 045.6470749
het restaurant ligt vlak bij het meer naast restaurant la foggia
hierboven dus het adres!
Tel: 045.7580158 Fax: 045.6470749
het restaurant ligt vlak bij het meer naast restaurant la foggia
hierboven dus het adres!
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 16-01-2008 18:03
lekker en simpel te bereiden.
Het brood bestrijken met knoflook en daarop tomaat en een scheut olie. Gebruik het beste brood, de rijpste tomaten en de beste olie en je zult versteld staan van de smaak. Een super eenvoudig hapje dat bijna iedereen lekker vind.
Ingredienten
een aantal sneetjes wit brood
4 rijpe tomaten
2 tenen knoflook
half bosje basilicum
4 eetlepels goede olijfolie
zout en versgemalen zwarte peper
Snijd de tomaten in blokjes. Hak 1 teen knoflook en de basilicum blaadjes grof en doe die samen met de olijfolie bij de tomaat. Mengen en naar smaak zout en peper toevoegen. Maak sneetjes van het brood en rooster ze, in broodrooster of oven, tot ze lichtbruin en knapperig zijn. Het brood met de twee (schoongemaakte) tenen knoflook inwrijven. De tomaten er op doen en direct serveren.
garneren met wat parmezaanse kaas
Ingredienten
een aantal sneetjes wit brood
4 rijpe tomaten
2 tenen knoflook
half bosje basilicum
4 eetlepels goede olijfolie
zout en versgemalen zwarte peper
Snijd de tomaten in blokjes. Hak 1 teen knoflook en de basilicum blaadjes grof en doe die samen met de olijfolie bij de tomaat. Mengen en naar smaak zout en peper toevoegen. Maak sneetjes van het brood en rooster ze, in broodrooster of oven, tot ze lichtbruin en knapperig zijn. Het brood met de twee (schoongemaakte) tenen knoflook inwrijven. De tomaten er op doen en direct serveren.
garneren met wat parmezaanse kaas
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 16-01-2008 18:03
echt lekker!
Ingrediënten van Italiaanse appelmoes
4 goudrenetten
4 eetlepel abrikozenjam
250 mililiter slagroom
1/2 eetlepel suiker
1 theelepel zonnebloemolie
2 eetlepels geschaafde amandelen
Bereidingswijze van Italiaanse appelmoes
Snijd de geschilde appels in vieren en verwijder de klokhuizen. Klop de slagroom met de suiker stijf. Kook de appelparten circa 10 minuten in een bodempje water op een matige hittebron tot moes. Laat de appelmoes afkoelen. Roer de abrikozenjam en de slagroom door de moes. Breng op smaak met suiker. Schep de appelmoes in glazen coupes. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en rooster de geschaafde amandelen lichtbruin. Strooi de amandelen over de appelmoes. Garneer dit nagerecht met een toefje slagroom.
4 goudrenetten
4 eetlepel abrikozenjam
250 mililiter slagroom
1/2 eetlepel suiker
1 theelepel zonnebloemolie
2 eetlepels geschaafde amandelen
Bereidingswijze van Italiaanse appelmoes
Snijd de geschilde appels in vieren en verwijder de klokhuizen. Klop de slagroom met de suiker stijf. Kook de appelparten circa 10 minuten in een bodempje water op een matige hittebron tot moes. Laat de appelmoes afkoelen. Roer de abrikozenjam en de slagroom door de moes. Breng op smaak met suiker. Schep de appelmoes in glazen coupes. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en rooster de geschaafde amandelen lichtbruin. Strooi de amandelen over de appelmoes. Garneer dit nagerecht met een toefje slagroom.