Pagina 2 van 2

Geplaatst: 10-03-2008 16:49
door Mar
Stephan schreef::D één ding weet ik wel........
Je moet het niet te lang laten staan, anders gaat het gisten. (zeker als je het ook nog afdekt)
Dat is waar, maar daar krijgt het hier ook maar weing kans toe. Hips!!! :?

Geplaatst: 10-03-2008 16:54
door Stephan
Mar schreef:Dat is waar, maar daar krijgt het hier ook maar weing kans toe. Hips!!! :?
Dat geloof ik best :lol:

receptenplanner

Geplaatst: 05-04-2011 14:59
door Kookkokkie
Koken is altijd leuk,
En met mooi weer is het daar altijd tijd voor de BBQ.
Hoe hou je de zelfde smaak keer op keer??
Exact de zelfde hoeveelheid gebruiken!!
Een handig hulpmiddel is de receptenplanner.
Op de gram nauwkeurig ongeacht het aantal personen en voor elk recept.
Hier staat hij bijvoorbeeld voor: Saté Maken
Pasta-Tonijnsalade
Ook goed voor een Cockteel…. kook ze!!